Om Fandango

Design og utvikling av nettsider er Fandangos kjernekompetanse, men jeg designer også gjerne brosjyrer, flyere, visittkort og andre trykksaker. I tillegg lager jeg en hel del brukergrensesnitt til programvare og apper.

Konseptet passer kanskje spesielt godt for gründere, samt små og mellomstore bedrifter. Mange av disse trenger en pålitelig og fleksibel samarbeidspartner som kan ordne det meste av grafiske og tekniske oppgaver. Det kan jeg!

Tor Inge Ognedal

Det er jeg som er Fandango. Jeg har over 15 års erfaring med design av nettsider og trykksaker og har drevet Fandango siden 2003.

Noen kunder har vært med meg helt siden oppstarten, mens de fleste har kommet til underveis. Jeg jobber med både etablerte og nystartede bedrifter og har kunder i Norge, Sverige og Danmark.

Bakgrunn og CV

2003 – DD
Fandango Interactive Design

2004 – 2013
Papirfly AS

2000 – 2003
Boxer Technologies

1997 – 2000
Napier University, Edinburgh
BA Graphic Communications Management

Fornøyde kunder

Fandango er vår leverandør av webtjenester og digitale annonser, og har laget websidene til våre 12 selskaper. Kvaliteten på det han leverer er meget god, og i perioder hvor vi har hatt spesielt hastverk med å få noe ferdig, har han vært veldig fleksibel og behjelpelig. Jeg kan på det sterkeste anbefale Fandango.

Rolf E. Kjeseth, Australiareiser-gruppen

STA Travel har brukt Fandango som designer i mange år og er meget fornøyd. Fandango har bl.a designet websider, nyhetsbrev, annonser med mer. Alltid rask tilbakemelding, god kvalitet og kreative forslag og ideer. Et solid samarbeid vi på det sterkeste kan anbefale.

Mona Stene, STA Travel Skandinavia

Fandango er kjapp på tilbakemeldinger og utrolig hjelpsom når vi trenger support. Det er fantastisk når vi bare kan si ‘fikser du?’, så har du forstått vårt behov. Vi er veldig fornøyd med jobben Fandango har gjort for oss.

Møyfrid Hoff, Frisørsenteret Arne og Hulda

Designet ditt for Focus.Net er blitt svært godt mottatt av våre kunder. Takk for en kjempe jobb der!!

Audun Dahl, Team Data System AS

Fandango forsøker alltid å treffe forventningene til designet best mulig innenfor kostnadsrammen som er gitt.

Per Inge Rygg, Amesto Solutions

Vi bruker Fandango til produksjon av digitale annonser og er meget fornøyde. Selv med meget korte tidsfrister, leveres arbeid av høy kvalitet. Vi kan på det varmeste gi våre anbefalinger.

Sanna Andersen, Nordmanns-Reiser

Viking FK offisiell samarbeidspartner

Fandango har vært stolt samarbeidspartner med Viking Fotball siden 2017-sesongen. Det innebærer blant annet at mye av den digitale arenareklamen på stadion er designet og produsert av Fandango.

Dette dreier seg altså om skjermreklamen som omringer både selve fotballbanen, samt storskjermer på stadion og skjermer over innganger og porter.

For sponsorer og annonsører er dette en strålende måte å vise seg fram for publikum, både de som er tilstede på stadion og for de som ser kampen på TV. Digitale reklameskilt med mulighet for animasjon og film gir en helt annen synlighet enn en får ved bruk av tradisjonelle reklameskilt.

Vil du vite mer
 

Vil du vite mer om Fandango?

Da bør vi snakke sammen! Send en melding, så tar jeg kontakt snarest mulig.

 
Sending

Referanser