Nettsider

Din viktigste markedsføringskanal

FRA IDÉ TIL FERDIG LØSNING

Webdesign og utvikling av nettsider er Fandangos kjernekompetanse. Jeg kan ta prosjektet ditt fra idè til ferdig løsning og hjelpe med struktur, design og innhold. Trenger du noen til å ta oppdateringene for deg, fikser jeg gjerne det også.

Med over 15 års fartstid i bransjen og et tresifret antall nettsider på CVen, har jeg sett hva som funker over tid. Denne erfaringen kommer godt med når man skal finne rett løsning til kunder med vidt forskjellige utgangspunkt, behov og budsjetter.

Hvorfor er nettsidene så viktige?

Fordi det er slik folk finner deg, selv om du er i samme nabolag

Den viktigste grunnen til å ha en skikkelig bra nettside er at alle søker på nett for å sjekke hvem de ønsker å bruke penger og tid på.

Mange vil se hva du kan tilby før de tar kontakt. Noen sammenligner priser og åpningstider. Andre vil sjekke om det er verdt å oppsøke deg framfor andre lignende tilbud, som kanskje til og med er nærmere der vedkommende befinner seg.

Uansett, utnytt det faktum at folk ofte besøker deg på nett før de kommer til deg. Gi et godt inntrykk og gjør det lett å velge deg!

Fordi nettsidene er åpne 24 timer i døgnet

Selv om forretningen din har åpningstider og ikke er tilgjengelig for kundene dine hele døgnet, så er nettsidene dine det.

Potensielle kunder kan se nærmere på produktene, tjenestene og referansene dine og danne seg et bedre inntrykk av hvem du er, selv om de befinner seg på et hotellrom, på venterommet hos tannlegen eller hjemme i sin egen stue for den saks skyld. De er ikke avhengige av åpningstider for å lære mer om hvem du er og hva du tilbyr.

Nettsiden din er som en ambassadør å regne, og er der for hvem som helst, hvor som helst og når som helst. Denne tilgjengeligheten vil føre til mer salg også innenfor de ordinære åpningstidene.

Fordi en god nettside bygger lojalitet

Folks preferanser endrer seg stadig som følge av mulighetene nettet åpner for. Når du da greier å tilpasse deg til dette i større grad enn konkurrentene dine gjør, vil resultatet være en voksende og mer lojal kundekrets.

Vi tilbringer stadig mer tid på nett, og vi bruker flere og flere typer dingser til å komme oss på nett med. Sørg for at du har en innbydende hjemmeside som er lett å finne fram i, og som jevnlig oppdateres med interessant og engasjerende innhold. Kundene dine vil belønne deg med besøk – både på nettet og utenfor.

Fordi du får kontinuerlig markedsføring til en slikk og ingenting

Tradisjonell markedsføring kan være både kostbart og kortsiktig. For de fleste bedrifter er derfor nettsidene selve markedsføringsesset.

Internett er det mediet som når fram til desidert flest personer, og en forseggjort nettside vil nå høyt opp på søkeresultatene. Bare i Norge gjøres det over 15 millioner Google-søk hver eneste dag (Webcruiter 26.08.2015).

Hver gang du oppdaterer noe på sosiale medier, vil du også nå fram til potensielle kunder, drive besøk inn på nettsidene dine og øke mulighetene for at du får business utav det.

Hva kan jeg ha på nettsidene?

Nettsidene kan utvides med en nærmest endeløs rekke av funksjoner. Mens noen vil ha det enkelt og nærmest vedlikeholdsfritt, vil andre gjøre mer utav det og skape et dynamisk og levende nettsted.

Her er noen eksempler på hva en nettløsning fra Fandango kan inneholde:

Video og animasjon

Nettbutikk

Grafer og diagrammer

w

Chat og forum

Bildegallerier og slideshows

Skjema for kontakt, bestilling m.m.

Nyhetsbrev og kampanjer på e-post

Sosiale medier

Intranett for ansatte

Ekstranett for partnere

~

Medlemssider med innlogging

Integrasjoner (API)

Uansett hvilket behov du har, finnes det en løsning.

Innhold og vedlikehold

Du har sikkert sett det selv. Altfor mange bedrifter har nettsider med mangelfullt og utdatert innhold.

Intensjonene var nok gode i utgangspunktet, men hvis ingen tar seg bryet med å vedlikeholde det blir det som med alt annet som forfaller – reklameeffekten blir mer negativ enn positiv.

Potensielle kunder, jobbsøkere og samarbeidspartnere kan faktisk få et såpass negativt inntrykk at de ikke engang tar kontakt, og heller går til neste bedrift på listen. Det er en situasjon du ikke vil være i.

Et oppdatert nettsted vitner derimot om en bedrift som er på hugget, som hilser sine gjester velkommen og ønsker å etterlate et positivt inntrykk.

Hvorfor er det såpass mange som ikke vedlikeholder sin viktigste markedsføringskanal?

Godt spørsmål. Mange, kanskje spesielt små og mellomstore bedrifter, har travle nok dager som det er og ser ikke bare lyst på det å skulle lage innhold til et helt nettsted. De kvier seg kanskje litt for å måtte lære seg å legge inn innholdet og deretter vedlikeholde den nye hjemmesiden.

For mange av disse kan det være like greit å heller la andre ta seg av disse oppgavene. Derfor tilbyr Fandango deg som er web-kunde en vedlikeholdsavtale som er skreddersydd til dine behov. I denne kan vi legge inn faste prioriterte gjøremål som vil bli gjort uten at du trenger å tenke på det. Og skulle det være noe mer, vil hjelpen kun være en mail eller en telefon unna.

Vil du vite mer
 

Vil du vite mer om Nettsider?

Da bør vi snakke sammen! Send en melding, så tar jeg kontakt snarest mulig.

 
Sending

Referanser