Fandango Blogg

Aktuelt om nettsider, design og sosiale medier
 • 30. januar 2020
  Kurs i Kreativ markedsføring på Facebook og Instagram
  Kurs, Markedsføring, Sosiale medier
  Hvordan skal du få vist frem historien og verdiene til bedriften din på Facebook? Ønsker du å få flere følgere eller å nå ut til flere? I denne workshopen hjelper vi med hvordan du kan bruke tekst og bilder til å fortelle om både historie og hverdag. Vi går gjennom det du trenger - fra planlegging til publisering.
  Les mer
 • 6. januar 2020
  Digital markedsføring i 2020
  Business, Markedsføring, Sosiale medier
  Enten du allerede har planlagt markedsføringen for det neste året, eller fortsatt lurer på hvilke tiltak du skal gjøre, så er det én ting som er sikkert: å være til stede i sosiale medier er viktigere enn noen gang før.
  Les mer
 • 22. oktober 2019
  4 ofte stilte spørsmål om bedriftsblogg - her finner du svarene!
  Blogging, Innhold, Markedsføring, Sosiale medier
  For bedrifter anbefaler vi av og til blogging som en del av markedsføringen. Responsen er ofte at blogg er noe de har vurdert, og at de bare trenger å komme i gang med det, men så stopper det opp. Men hvorfor er det slik? La oss se nærmere på spørsmålene som går igjen.
  Les mer
 • 29. september 2019
  Hva skal blogginnlegget ditt handle om?
  Blogging, Innhold, Markedsføring, Sosiale medier
  Enten du allerede har en bedriftsblogg eller vurderer å starte, er det ganske sikkert at du har noe du ønsker å formidle. Å dele kunnskap, gi svar på spørsmål og få engasjerte lesere er målet.
  Les mer
 • 29. august 2019
  Hva er personas? Og hvorfor er de så viktige i markedsføringen din?
  Business, Markedsføring, Salg
  Personas er semi-fiktive profiler som representerer dine ideelle kunder. De er basert på research og realistiske beskrivelser. Ved å lage personas kan det være vesentlig lettere å forstå kundenes behov, erfaringer, kjøpsatferd og mål. Dette gjør markedsføringen mye mer effektiv enn når den er basert på gjetting og antagelser.
  Les mer
 • 15. august 2019
  5 enkle tips for å starte blogg til bedriften din
  Blogging, Business, Markedsføring, Sosiale medier
  Er du en av de som har vurdert å starte en blogg, men fortsatt synes oppgaven virker for stor og tidkrevende? Med en god dose kunnskap og en god plan kan blogg bli både effektivt og lønnsomt. I en tid hvor alt blir digitalisert, er det viktigere enn noen gang å være synlig på nett.
  Les mer
 • 28. februar 2018
  Er nettsidene dine trege eller ustabile? Det kan skyldes webhotellet.
  Optimalisering, Sikkerhet, Teknologi
  En rekke bedrifter har ikke noe forhold til hvilken type hosting eller webhotell de har. For mange er pris det eneste tellende kriteriet når de velger webhotell til nettsidene. Men det kan virkelig svare seg å sjekke hva du faktisk får og hva du forsaker når du velger billigste løsning.
  Les mer
 • 10. februar 2017
  Et av historiens største hackerangrep mot WordPress pågår akkurat nå. Er dine nettsider sikret?
  Sikkerhet
  Et massivt hacker-angrep har rammet millioner av nettsider den siste uka. Det kunne enkelt vært unngått med litt orden i sysakene! Les om hvorfor nettsider blir hacket, hvilke konsekvenser det kan få, og hvordan man enkelt kan beskytte seg mot det meste av trusler.
  Les mer